Ko smo mi?

Privredno društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu (trgovinu na malo i veliko), proizvodnju „Neven-komerc“ d.o.o. je osnovano 1997. godine:

Od malog preduzeća sa nekoliko zaposlenih, izrasli smo u stabilno preduzeće koje upošljava 27 radnika, a taj broj stalno raste. Takođe, više od 20 godina poslovanja pokreće nas želja za stalnim napretkom, timski duh i  posvećenost kompaniji.

Imamo eksluzivno zastupništvo za Elesa+ganter, svetsku kompaniju koja nudi najširi asortiman standardnih mašinskih elemenata za mašinsku industriju.

Preduzeće „Neven-komerc“ d.o.o. se bavi prodajom profesionalnih mašina i alata najvećih svetskih brendova kao što su: Husqvarna, Makita, Bosch, Stanley, Unior, Womax, Villager, Stiga…

Sarađujemo sa više renomiranih domaćih i stranih proizvođača elektromaterijala i opreme. Poznati smo po širokom asortimanu niskonaponske opreme,  modularne galanterije, automatskih osigurača, kontaktora, FID zaštitnih sklopki, velikom lageru i naravno profesionalnom odnosu prema kupcima. Distributer smo niskonaponske opreme kompanije „SCHNEIDER-ELECTRIC“.

Identifikacioni podaci

Pun naziv firme:  P.D. “Neven-komerc” DOO
Skraćeni naziv firme: Neven-komerc
Sedište firme: Gornji Milanovac
Poštanski broj:  32300
Opština:  Gornji Milanovac
Mesto  Gornji Milanovac
Ulica i broj:  Mlakovac 1 2
Telefon: +381 (0)32/718-013
E-mail: nabavka@nevenkomerc.com
Matični broj: 20367245
Šifra delatnosti: 2562 i 4719
PIB: 105378554
Broj žiro računa: 340-11011351-03  | 155-12436-47

Neven-komerc d.o.o posluje u sledećim oblastima trgovine:

 • Gvožđarske i šrafovske robe (ureznice, nareznice, burgije, metri, zavrtnji, šrafovi, matice, podloške, šarke, ručice, brave, šrafovi, spojnice…)
 • Molersko – farbarskog materijala (disperzije i poludisperzije, sve vrste boja i lakova za drvo, metal i beton, materijali za hidroizolaciju, aditivi za betone i maltere)
 • Programa za fasade (fasadne boje, stiropor, lepkovi, mrežice, lajsne…)
 • Kvalitetnog poluprofesionalnog i profesionalnog komadnog alata
 • Mašina za održavanje šuma, bašta i parkova
 • Elektromaterijala i prateće opreme (Električnih kablova, elektromaterijala i rasvete..)
 • Profila i nosača, čelika, bešavnih cevi, limova, konstrukcionih cevi, betonskih čelika
 • Proizvoda metalne galanterije
 • Građevinskog materijala (cement, kreč, kondor, čepasta folija, bitulit…)
 • PVC cevi za drenažu, vodu, kanalizaciju…
 • Sistema suve gradnje (knauf, rigips)

„Neven-komerc“ d.o.o uspešno posluje u oblasti crne metalurgije. Iz svoje široke ponude izdvaja proizvode: profile i nosače, čelike, bešavne cevi, limove, konstrukcione cevi, betonske čelike, proizvode metalne galanterije.

Takođe, vršimo usluge obrade, sečenja, savijanja svih vrsta čelika na meru, sečenje hidrauličnim makazama, CNC plazma sečenje…

Kvalitet proizvoda i usluga je ono po čemu smo prepoznatljivi na domaćem tržištu.Veliki broj zadovoljnih klijenata sa kojima uspešno sarađujemo su ujedno i naša najbolja preporuka.

Cilj Neven-komerc d.o.o  je da postane jedna od vodećih kompanija u distribuciji i obradi proizvoda crne metalurgije, povećanjem asortimana proizvoda crne metalurgije i ulaganjem u opremu za pružanje usluga obrade.