Ko smo mi?

Privredno društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu (trgovinu na malo i veliko), proizvodnju „Neven-komerc“ d.o.o. je osnovano 1997. godine:

Od malog preduzeća sa nekoliko zaposlenih, izrasli smo u stabilno preduzeće koje upošljava 27 radnika, a taj broj stalno raste. Takođe, više od 20 godina poslovanja pokreće nas želja za stalnim napretkom, timski duh i  posvećenost kompaniji.

Imamo eksluzivno zastupništvo za Elesa+ganter, svetsku kompaniju koja nudi najširi asortiman standardnih mašinskih elemenata za mašinsku industriju.

Takođe, imamo ekskluzivno zastupništvo za prodaju proizvoda kompanije PcP. Sicherheitsroste GmbH za područje Srbije. PcP. Sicherheitsroste GmbH  je kompanija koja proizvodi visokokvalitetne podne obloge i gazišta stepeništa od čelika i nerđajućeg čelika.

Preduzeće „Neven-komerc“ d.o.o. se bavi prodajom profesionalnih mašina i alata najvećih svetskih brendova kao što su: Husqvarna, Makita, Bosch, Stanley, Unior, Womax, Villager, Stiga…

Sarađujemo sa više renomiranih domaćih i stranih proizvođača elektromaterijala i opreme. Poznati smo po širokom asortimanu niskonaponske opreme,  modularne galanterije, automatskih osigurača, kontaktora, FID zaštitnih sklopki, velikom lageru i naravno profesionalnom odnosu prema kupcima. Distributer smo niskonaponske opreme kompanije „SCHNEIDER-ELECTRIC“.

Identifikacioni podaci

Pun naziv firme:  P.D. “Neven-komerc” DOO
Skraćeni naziv firme: Neven-komerc
Sedište firme: Gornji Milanovac
Poštanski broj:  32300
Opština:  Gornji Milanovac
Mesto  Gornji Milanovac
Ulica i broj:  Železnička bb
Telefon: +381 (0)32 710 825
E-mail: nabavka@nevenkomerc.com
Matični broj: 20367245
Šifra delatnosti: 2562 i 4719
PIB: 105378554
Broj žiro računa: 340-11011351-03  | 155-12436-47

Neven-komerc d.o.o posluje u sledećim oblastima trgovine:

 • Gvožđarske i šrafovske robe (ureznice, nareznice, burgije, metri, zavrtnji, šrafovi, matice, podloške, šarke, ručice, brave, šrafovi, spojnice…)
 • Molersko – farbarskog materijala (disperzije i poludisperzije, sve vrste boja i lakova za drvo, metal i beton, materijali za hidroizolaciju, aditivi za betone i maltere)
 • Programa za fasade (fasadne boje, stiropor, lepkovi, mrežice, lajsne…)
 • Kvalitetnog poluprofesionalnog i profesionalnog komadnog alata
 • Mašina za održavanje šuma, bašta i parkova
 • Elektromaterijala i prateće opreme (Električnih kablova, elektromaterijala i rasvete..)
 • Profila i nosača, čelika, bešavnih cevi, limova, konstrukcionih cevi, betonskih čelika
 • Proizvoda metalne galanterije
 • Građevinskog materijala (cement, kreč, kondor, čepasta folija, bitulit…)
 • PVC cevi za drenažu, vodu, kanalizaciju…
 • Sistema suve gradnje (knauf, rigips)

„Neven-komerc“ d.o.o uspešno posluje u oblasti crne metalurgije. Iz svoje široke ponude izdvaja proizvode: profile i nosače, čelike, bešavne cevi, limove, konstrukcione cevi, betonske čelike, proizvode metalne galanterije.

Takođe, vršimo usluge obrade, sečenja, savijanja svih vrsta čelika na meru, sečenje hidrauličnim makazama, CNC plazma sečenje…

Kvalitet proizvoda i usluga je ono po čemu smo prepoznatljivi na domaćem tržištu.Veliki broj zadovoljnih klijenata sa kojima uspešno sarađujemo su ujedno i naša najbolja preporuka.

Cilj Neven-komerc d.o.o  je da postane jedna od vodećih kompanija u distribuciji i obradi proizvoda crne metalurgije, povećanjem asortimana proizvoda crne metalurgije i ulaganjem u opremu za pružanje usluga obrade.